Tämä on NoppaKoti


NoppaKoti B Jyväskylän Asuntomessuilla 2014

 

NoppaKoti on pieni talo pienelle taloudelle. Suomessa on melkein kaksi miljoonaa yhden ja kahden hengen taloutta. Suomalaisista noin 60 % haluaisi asua omakotitalossa. Sopivan pieniä omakotitaloja ei kuitenkaan ole ollut tarjolla pienille asuntokunnille. Tämän vuoksi loimme NoppaKodin.

NoppaKoti tarjoaa sinulle avaimet omaan elämään ilman seinänaapureita, oman pihan lekotteluun tai raparperin kasvatukseen ja pienemmät asumiskulut hyvän energiatehokkuuden kautta. Tämän kaiken saat kilpailukykyiseen hintaan, jopa saman kokoisen kerrostaloasunnon hinnalla.

NoppaKodissa on 75,5 tehokasta ja viihtyisää huoneistoneliötä kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on keittiö, ruokailu ja oleskelu samassa avarassa tilassa, lisätilaa antaa lasitettu terassi. Yläkerrassa on kaksi asuinhuonetta, jotka muuntuvat käyttäjän mukaan nukkumiseen ja työhön tai harrasteisiin, sekä saunaosasto.

NoppaKodin saat yhtä vaivattomasti kuin minkä tahansa valmiin asunnon – me hoidamme kaiken. NoppaKodin ostaminen muistuttaa uuden auton hankintaa: voit valita mieleisesi varusteet ja sisustusmateriaalit ammattilaisten laatimista valikoimista. Nettisivuillemme tulee myyntikohteita varten tuoteselain, jolla näet kuhunkin huoneeseen valitsemasi värit ja materiaalit 3D-kuvaan mallinnettuna ja samalla valintojesi vaikutuksen oman kotisi hintaan.

NoppaKoti on urbaani aluerakentamiskonsepti. Sarjatuotanto mahdollistaa aidon hintakilpailun kerros- ja rivitaloasuntojen kanssa. Hintataso vertautuu kohdealueen muuhun uudistuotantoon. NoppaKoteja rakennetaan aluksi Suomen suurimpiin kaupunkeihin.

NoppaKoti on massakustomoitava. Se tarkoittaa että ammattilaiset ovat suunnitelleet ja optimoineet talon ja sen varuste- ja materiaalivalikoiman toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Voit muokata NoppaKotia mieleiseksesi, mutta et voi muuttaa mitä tahansa.

NoppaKoti on täysin valmiina myytävä ammattilaisten rakentama talo, ei rakennussarja. Näin saavutamme joka kerta laadukkaan kokonaisuuden, joka kestää ja säilyttää arvonsa.

NoppaKoteja voidaan rakentaa asunto-osakeyhtiön muotoon tai hallinnanjakosopimuksella. Niitä voi tehdä myös omille tonteilleen, mikäli sopivan kokoisia löytyy. Pyrimme kaupunkien kanssa yhteistyössä edistämään pienten omakotitonttien kaavoitusta. Ostajan budjetin kannalta optimitontti olisi vuokratontti, jonka voi lunastaa omaksi vaikka myöhemminkin.

 

Lataa tästä NoppaKodin esite mobiililaitteellesi pdf-muodossa.

 

Share